Autotests | autotesten en rij impressies | autotesten.nl

Dacia autotesten

Citroën Autotesten

Dacia autotesten

Kia Ceed Sportswagon ExecutiveLine 1.4 T-GDi DCT7 2019 – autotest

Deze testauto werd ons aangeboden door Kia Motors Nederland B.V. Doodgewoon maar wél erg goed Samenvatting Hoe komt het toch dat Stationwagons vaak beter zijn dan de Sedan- of Hatchback-versie van hetzelfde model. Is het de betere balans door de mooiere gewichtsverdeling? Is het de net wat mooier afgestelde vering/demping in verband met de veel … Kia Ceed Sportswagon ExecutiveLine 1.4 T-GDi DCT7 2019 – autotest Lees verder »
Lees verder..

Dacia Duster Prestige SCe 115 Bi-Fuel Stop&Start 2019 – autotest

Deze testauto werd ons aangeboden door Renault Nederland N.V. Verrassing ruilen voor Verrassing Samenvatting De nieuwe Dacia Duster is met recht een hele grote Verrassing te noemen en oh wat heb ik gelachen om de leugens over de actieradius op één LPG-tank en het idiote oordeel over de vering/demping. Ik blijf het altijd weer heerlijk … Dacia Duster Prestige SCe 115 Bi-Fuel Stop&Start 2019 – autotest Lees verder »
Lees verder..

Dacia Logan MCV Stepway Serie Limitee TCe 90 Stop-Start 2017 – autotest

Deze testauto werd ons aangeboden door Renault Nederland N.V. Uber de top!!! De woorden “Dacia” en “top” dat lijkt een rare combinatie maar ik meen het toch echt voor de volle 100 procent. Toen de PR-medewerker van Renault de kofferbak opende keek ik voor mijn gevoel in een oneindig diep zwart gat. Ik kon en … Dacia Logan MCV Stepway Serie Limitee TCe 90 Stop-Start 2017 – autotest Lees verder »
Lees verder..

Dacia Duster Prestige TCe 125 4×2 2014 – autotest

Deze testauto werd ons aangeboden door Renault Nederland NV Roemeense Reddingsengel De week voor het ophalen van de Dacia Duster had ik reeds iets leuks bedacht om het testverslag mee te beginnen. De week na het ophalen moest ik namelijk naar het Radboud Ziekenhuis (=Radboud UMC) in Nijmegen voor een semencursus. Semen is de vloeistof … Dacia Duster Prestige TCe 125 4×2 2014 – autotest Lees verder »
Lees verder..

Dacia Logan MCV Laureate dCi 90 2014 – autotest

Deze testauto werd ons aangeboden door Renault Nederland NV “Koop die auto!” Dat Mark Rutte niet kan rekenen weet elke Nederlander sinds zijn rekenfout van 50 miljard euro. Mark Rutte zal dan ook helemaal niets snappen van de rekensom, dat je veel beter een Dacia Logan MCV met 20% bijtelling kunt kopen dan hele hordes … Dacia Logan MCV Laureate dCi 90 2014 – autotest Lees verder »
Lees verder..

Dacia Sandero Stepway Laureate TCe 90 2013 – autotest

Deze testauto werd ons aangeboden door Renault Nederland NV Kiezen tussen eenvoudigheid of luxe Nostalgie is mij ondanks mijn hang naar vooruitgang niet vreemd. Zo kan ik nog steeds genieten van de foto’s en dia’s van voor de val van De Muur. De landen in het Oostblok zaten achter het zogeheten “ijzeren gordijn”: Het “ijzeren … Dacia Sandero Stepway Laureate TCe 90 2013 – autotest Lees verder »
Lees verder..

Dacia Lodgy Prestige 5p Tce 115 2013 – autotest

Deze testauto werd ons aangeboden door Renault Nederland NV “Whaaaahhhh!!!” Zet een groep BMW-rijders geblinddoekt op een rij stoelen, rij de Dacia Lodgy voor neem de blinddoeken af en ze roepen in koor zekersteweten de titel – “Whaaaahhhh!!!” – van dit testverslag. Ik denk zelfs dat er BMW-rijders zijn die als ze met een collega, … Dacia Lodgy Prestige 5p Tce 115 2013 – autotest Lees verder »
Lees verder..

Dacia Logan MCV Lauréate 1.6 16V 2009 – autotest

Deze testauto werd ons aangeboden door Renault Nederland Crisis? What Crisis?  – A Soapbox Opera Die hele kredietcrisis is in mijn ogen één grote lachwekkende soapopera, wat dat betreft is de titel van dit testverslag – tevens de titel van een album van Supertramp met daarop het liedje “A Soapbox Opera” – erg toepasselijk en uiteraard … Dacia Logan MCV Lauréate 1.6 16V 2009 – autotest Lees verder »
Lees verder..

Dacia Sandero Laureate 1.6 MPI 90 2009 – autotest

Deze testauto werd ons aangeboden door Renault Nederland GFT-bak? Of ze het erom gedaan hebben zal ik helaas nooit kunnen achterhalen maar je zou bijna denken dat ze bij het RDW expres het kenteken 71-GFT-4 aan deze Dacia Sandero hebben gegeven. Ik ben diegene hoe dan ook zeer dankbaar want de lettercombinatie “GFT” in het … Dacia Sandero Laureate 1.6 MPI 90 2009 – autotest Lees verder »
Lees verder..